تصاویر مردان میدان مین، در مشهد اکران می‌شود تبریک شهردار مشهد مقدس به مناسبت عید سعید قربان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توضیحات مدیرعامل شرکت قطار شهری مشهد در خصوص بدهی به صندوق توسعه ملی کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) در شرایط بسیار ناسالم قرار دارد پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد
سرخط خبرها

قرار زیارت برای خادمین زائرین در مشهد | ظرفیت اسکان مشهد برای زائران دهه کرامت کافی است

  • کد خبر: ۱۶۵۸۶۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰
قرار زیارت برای خادمین زائرین در مشهد | ظرفیت اسکان مشهد برای زائران دهه کرامت کافی است
معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: قرار زیارت برای نیروهای خدمت‌رسان که خدمات بسیاری به زائرین و مجارین ارائه می‌دهند، با همکاری آستان قدس رضوی پی‌ریزی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص قرار زیارت با برخی مخاطبین خاص، اظهار کرد: طی همکاری با آستان قدس رضوی طرح قرار زیارت را با ظرفیت ۸ دستگاه اتوبوس پیش‌بینی کردیم که ضمن زیارت حرم مطهر رضوی، به ضیافت صبحانه حضرت نیز میهمان می‌شوند و بازدید از موزه‌ها و برخی برنامه‌های فرهنگی در این تور ۴ ساعته گنجانده شده است.

وی افزود: این طرح از ۳۱ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد ماه اجرا می‌شود که پنج روز آن به نیرو‌های خدمت‌رسان شهرداری مشهد از جمله باغبان‌ها، پارکبان‌ها، تاکسیرانان، حفاظت فیزیکی‌ها و همچنین غسال‌ها و افرادی که در فردوس‌ها خدمات ارائه می‌دهند، اختصاص یافته است، چرا که زحمات آنان دیده نمی‌شود.

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد از تشرف ۱۰۰ تور قرار زیارت در دهه کرامت خبر داد و گفت: علاوه‌بر اقشار فوق، قشر کارگر شهرداری، کارگران بازیافتی، اتوبوس‌ران‌ها، نیرو‌های مردمی و تشکلی حاشیه شهر و کم‌برخوردار نیز جامعه هدف این طرح هستند.

سید جلیل بامشکی گفت: با توجه  به پیش‌بینی‌های ما از حضور زائرین، بوستان زائر پذیر غدیر با ظرفیت ۶ هزار و ۸۰۰ نفری هزاری آماده ارائه خدمات به زائران است، در صورتی که شرایط آب‌وهوا مساعد باشد می‌توان برای بیش از ۲۰ هزار نفر ظرفیت را افزایش داد. اگر حضور زائران افزایش یابد و فرمانداری تکمیل ظرفیت مراکز رسمی را اعلام کند وارد مرحله اسکان اضطراری می‌شویم.  

وی افزود: بوستان زائرپذیر غدیر، مرکز اسکان موقت ماست، اما در صورتی که با شرایط مذکور مواجه شویم ابتدا از سالن‌های ورزشی وحدت و فرهنگسرای امت استفاده می‌کنیم و پس از آن، سالن شهید شیرودی، بهشت، علیمردانی و. را به کار خواهیم گرفت.

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در ادامه عنوان کرد: مراکز اسکان اضطراری رایگان هستند و مراکز اسکان موقت به علت ارائه خدمات هزینه اندکی را دریافت می‌کنند. در بوستان غدیر سرویس، حمام، ارزاق و. در دسترس زائران قرار دارد و برخی برنامه‌های فرهنگی در آن اجرا می‌شود.  

بامشکی در نهایت بیان کرد: در بوستان غدیر در آلاچیق و کانکس می‌توان سکنی گزید، اما در صورت بارش باران زائران ساکن در آن به سوله اسکان اضطرار هدایت می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->